Om oss

Välkommen till Citysallad Stockholm!

År 1997 ville Magnus Wennman, som under några år hade drivit säsongsbundna restauranger i fjällen, skapa något på hemmaplan i Uppsala. Han insåg att det saknades bra snabbmatsalternativ i staden. Vid den tiden fanns det knappt någon salladsbar och inga förpackningar för take-away.

Magnus idé var att skapa en företagstjänst – att leverera bra luncher till företag. På råd av sin bror bestämde han sig för att fokusera på en sak och göra den bäst. Valet föll på sallader, och han levererade dem med cykel.

Magnus filosofi var att man får en chans – det gällde att leverera rätt grejer, i rätt tid, till rätt plats. Konceptet blev en succé, Citysallad spreds genom mun till mun och företaget växte. Fokus ligger fortfarande på att leverera, och idag har Citysallad även två restauranger i Uppsala.

2011 öppnades en salladsbar på Skeppsbron i Stockholm, där finns frukostpaket, bakverk och naturligtvis generösa sallader att hämta upp eller äta på plats.

Nu kan du även beställa våra fräscha och goda sallader direkt från våra restauranger i Stockholm. Med samma engagemang och kvalitet som genomsyrar vår verksamhet, erbjuder vi ett brett sortiment av sallader, frukostpaket och bakverk för avhämtning eller leverans. Välkommen till Citysallad Stockholm – där vi strävar efter att göra varje måltid till en upplevelse!

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter människor med god känsla för service.
Skicka ditt personliga brev och cv till:

info@citysallad.se