Om oss
1997 ville Magnus Wennman, som under ett par år drivit säsongsbundna restauranger i fjällen, göra något på hemmaplan i Uppsala. Insikten var att det inte fanns något bra snabbmatsalternativ i staden. Faktum var att det då knappt fanns någon salladsbar och inga ta med-förpackningar.
Idén var att skapa en företagstjänst – han skulle leverera bra luncher till företag. Rådet han fick från sin bror var att göra en sak och göra det bäst. Valet föll på sallader. Och han levererade dom på cykel.
Magnus filosofi var att man fick en chans, det gällde att leverera rätt grejer, i rätt tid, till rätt plats. Det gick bra, Citysallad spreds mun till mun och företaget växte. Fokus är fortfarande att leverera men idag har de även två restauranger Uppsala.
2011 öppnades en salladsbar på Skeppsbron i Stockholm. Här finns frukostpaket, bakverk och naturligtvis generösa sallader att hämta upp eller äta på plats.
2016 öppnades systerstället YELLOW matbaren i Hornstull och 2017 öppnades Citysallad i Solna.