• Öppettider
    Kungshörnet: mån-fre 7-19 lör-sön 10-15
    Mimmi Ekholms Plats: mån-fre 9-19 lör-sön 10-15

Om oss

1997 ville Magnus Wennman, som under ett par år drivit säsongsbundna restauranger i fjällen, göra något på hemmaplan. Insikten var att det inte fanns något bra snabbmatsalternativ i Uppsala. Faktum var att det då knappt fanns någon salladsbar i staden och inga ta med-förpackningar.

Idén var att skapa en företagstjänst - han skulle leverera bra luncher till företag i centrala Uppsala. Rådet han fick från sin bror var att göra en sak och göra det bäst. Valet föll på sallader. Och han levererade dom på cykel.

Magnus filosofi var att man fick en chans, det gällde att leverera rätt grejer, i rätt tid, till rätt plats. Det gick bra, Citysallad spreds mun till mun och företaget växte.

2012 hade de blivit 8 anställda och flyttade in i sin nuvarande lokal på Kungsgatan 113. Här fanns utrymme att öppna en restaurangdel och idag kan den som vill slå sig ned och äta sin sallad på plats. Sedan 2011 har de även salladsbar på Skeppsbron i Stockholm. 2016 öppnades systerstället YELLOW matbaren i Hornstull och 2017 öppnades Citysallad i Solna.

Mycket har hänt sedan starten, men Citysallad har fortfarande samma huvudfokus: Rätt grejer, i rätt tid, till rätt plats.

Jobba hos oss

Vi letar alltid efter människor med god känsla för service.
Skicka ditt personliga brev och cv till:

marco@citysallad.se